SNELLE LEVERING * Indien op voorraad
Authorized dealer   |   OPRUIMING
  • Yaesu FTM-400XDE  C4FM FDMA Dualband Mobile transceiver

Yaesu FTM-400XDE  C4FM FDMA Dualband Mobile transceiver


De FTM-400DE is de eerste mobiel met een volledig compatibele radiopartner voor gebruik op het YAESU System Fusion Dual Mode -systeem. Vergeleken met andere digitale modulatie schema binnen FDMA heeft de C4FM uitstekende communicatieve kwaliteit (BER: Bit Error Rate kenmerken). C4FM is de standaard methode voor professionele communicatie-apparatuur in FDMA , en wordt daarom door Yaesu beschouwd als de main stream digitale communicatie mode in de toekomst .

De FTM-400DE is actief in drie (3) Digitale modes en een (1) Analoge modus, om aan uw behoeften te voldoen. Deze veelzijdige radio is onze eerste digitale mobiel uitgerust met onze nieuwe Automatische Mode Selectie (AMS)-functie die direct de ontvangen signaal modus detecteert . De AMS-functie zorgt voor stressloze bediening en elimineert de noodzaak om handmatig te schakelen tussen communicatie-modi.

V/D Mode ( spraak / data gelijktijdige communicatie -modus )
Het digitale spraaksignaal wordt overgedragen in de helft van de bandbreedte . Tegelijkertijd wordt de andere helft van de 12,5 kHz bandbreedte kanaal wordt gebruikt voor foutcorrectie van het spraaksignaal en andere gegevens . Door de integratie van krachtige foutcorrectie technologie ontwikkeld voor professionele communicatie-apparatuur , effectieve foutcorrectie codes bieden het voordeel van minder onderbrekingen om gesprekken . De Clear Voice -technologie ontwikkeld voor de C4FM FDMA Digital mode biedt de ideale balans van foutcorrectie en geluidskwaliteit.

Voice FR-functie (Voice Full Rate -modus)
Deze modus maakt gebruik van de volledige 12,5 kHz bandbreedte voor digitale spraak- data te verzenden . De toegenomen hoeveelheid spraak-data maakt van hoge kwaliteit voice communicatie , het verstrekken van een superieure geluidskwaliteit voor een " lap kauwen " met vrienden .

Data- FR-functie ( High Speed ​​Data Communication Mode)
Deze ultrasnelle datacommunicatie modus maakt gebruik van de volledige 12.5 kHz bandbreedte voor datacommunicatie . De transceiver schakelt automatisch over naar Data FR mode tijdens het verzenden snapshot foto's , en kan worden gebruikt om grote hoeveelheden gegevens met hoge snelheid.

Analoge FM-modus
Analoge FM is effectief als zwakke signaalsterkte veroorzaakt audio drop-out in de digitale modus , en maakt communicatie tot aan de grens van het geluidsniveau . Ook het gebruik van gevestigde Yaesu stroomkring ontwerpen laag biedt meer efficiëntie dan de digitale modes . Dit is de typische FM modus gebruikt door de meeste gebruikelijke niet - digitale handhelds en VHF / UHF mobiele telefoons.

Digitale en analoge FM Capable
Er is geen communicatie te verliezen met vrienden die nog niet hebben gekozen om transistion Digital . De FTM-400DE presteert heel goed met behulp van zowel analoge FM en C4FM Digital.
compacte verpakking


Grootte :
Radio Unit 13.97cm (B) x 4.06cm (H) x 12.44cm (D) zonder ventilator
Controller 13.97cm (B) x 7.11cm (H) x 2.03cm (D) zonder knoppen

Gewicht :
Ca. 1.19 kg met Radio Unit , Controller , Controle-kabel

Groot Mooi Beeldscherm
Geniet van de gemakkelijke bediening van die afkomstig is van de FTM-400 grote 3,5 - inch kleurenscherm en de touch screen-bediening . Het pictogram symbolen , multi - functietoets display en pop - up berichten worden allemaal weergegeven in hoge - resolutie kleuren dankzij het full-color , hoge helderheid TFT kristal scherm vloeistof. De instellingen en de status van de draadloze apparaten worden weergegeven in een eenvoudig te begrijpen formaat . U kunt verschillende bewerkingen uitvoeren snel en eenvoudig door voorzichtig het scherm aan te raken .

Scherm opties omvatten :
- Aanraak scherm
- Band Scope Scherm
- Hoogte Scherm
- APRS ® Scherm
- Slimme Navigatie Scherm
- Directe Frequentie invoer Scherm
- Klok / Timer -Scherm

Robuuste Krachtige zender
Zender RF uitgangsvermogen: 50 W / 20 W / 5 W. Modulatie Type : F1D , F2D , F3E : Variable Reactance Modulatie , F7W : 4FSK ( C4FM )

Hoge Audio-uitgangsvermogen
Luid 3 Watt Audio Uitgangen met de interne luidspreker . 8 Watt vermogen met behulp van optionele externe luidspreker ( MLS - 200 - M10 )
 

Frequentiebereik
*Ontvangst frequenties

108-137 MHz (Luchtvaart band)
137-174 MHz (144 MHz HAM)
174-400 MHz (GEN1)
400-480 MHz (430 MHz HAM)

*Zend frequenties
144-146 MHz
430 - 440 MHz

APRS ® Inbegrepen
1200/9600bps APRS ® ( Automatic Packet Reporting System ) Datacommunicatie vermogen opgenomen .
Cross- band Capable

De FTM-400DE is cross - band staat als in de modus Analog , een zeer belangrijke functie voor noodsituaties , enz.

GPS inbegrepen
Ingebouwde GPS-ontvanger en -antenne biedt een locatie, tijd , richting en APRS ® informatie . Een GPS Logging functie is inbegrepen. Externe GPS- apparaten kunnen worden aangesloten .

Hands- free bediening
Gezagsgetrouwe ( indien nodig ) Hands - free bediening is beschikbaar via de optionele draadloze Bluetooth ®- apparaat en de headset . Optionele Bluetooth ® unit ( BU - 2 ) en Hoofdtelefoon (BH - 2A ) zijn verplicht.

Snapshot functie ( Image Data Transmission )
Sluit gewoon een MH - 85A11U ( optie ) microfoon met camera . Druk op de microfoon ontspanknop om snapshots te nemen , en dan de beeldgegevens kan worden weergegeven op het scherm , en gemakkelijk naar andere C4FM FDMA digitale transceivers.
Beeldgegevens die afkomstig is van een groepslid wordt weergegeven op het kleurenscherm . Deze beeldgegevens behoudt ook een time record en de GPS- locatiegegevens van de snapshot . Het is gemakkelijk om aan die afgebeeld locatie te navigeren met behulp van back -track -functie. Daarnaast kunt u zich aan op het scherm , al dan niet verzonden gegevens met succes door het lid zender werd ontvangen . De snapshot of ontvangen gegevens worden opgeslagen in een hoge capaciteit micro SD -kaart . Kunt u dat beeld gegevens van de SD-kaart op elk moment te herinneren en te sturen . De foto's en gegevens -bestanden kunnen eenvoudig worden bekeken en bewerkt met behulp van een personal computer .

* Micro SD-kaart ( niet bijgeleverd) is vereist voor de Snapshot -functie

Digital Group Monitor (GM ) Functie
De digitale GM functie controleert automatisch of geregistreerde leden aan een groep zijn binnen de communicatie- afstand en geeft informatie zoals de afstand en oriëntatie voor elk gesprek teken op het scherm . Met deze handige functie kunt u niet alleen om te zien welke vrienden zijn binnen communicatie bereik , maar laat u ook in een oogopslag zien waar alle leden van de groep zijn gevestigd . Bovendien kan deze functie worden gebruikt om berichten en beeldgegevens verzenden tussen groepsleden. De Digital Group Monitor van toepassing op directe communicatie tussen de leden , het is niet van toepassing via een repeater .
Dit is waardevolle eigenschap voor de openbare dienst groep activiteiten , Search & Rescue operaties , en een willekeurig aantal andere toepassingen alleen beperkt door uw verbeelding!

Smart Navigation Functie
Real- time navigatie functie maakt plaats controle op elk moment. In digitale V / D modus , wordt informatie zoals positiegegevens met spraaksignalen verzonden zodat de afstand en richting van de andere zenders worden in real -time tijdens het communiceren met hen.
backtrack Functie
De Backtrack functie schakelt de navigatie een geregistreerde locatie bij de aanraking van een knop . Bij het wandelen of kamperen, gewoon uw vertrekpunt of camping te registreren voor vertrek , en de afstand en oriëntatie van de huidige locatie worden weergegeven op het scherm .
Dit is waardevolle eigenschap voor Search & Rescue operaties als casual wandelen en kamperen .

Voice Guide en Recording functie
Optionele Voice Guide Unit ( FVS - 2 ) uw huidige frequentie , band verandering en APRS ® berichten. U kunt maximaal 5 minuten van ontvangen signalen , of continu opnemen van de laatste 30 seconden van de ontvangen audio .

Andere nuttige functies
- Real-time Band Scope met ononderbroken RX audio
- 500 geheugenkanalen voor elke A ( Main) band en B ( Sub ) band
- Opslag van de geheugenkanalen en persoonlijke instellingen op een geplaatste micro SD-kaart
- Door het gebruik van een micro SD-kaart , is het gemakkelijk om de radio gegevens te kopiëren en naar andere compatibele radio's
- Veelzijdig scannen ontvanger voor Monitoring liefhebbers ( VFO scanfunctie , Memory Scan , etc )
- Analoge en digitale klok
- Timer functie : Event timer met Lap of aftellen functies

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Validatie

Yaesu FTM-400XDE C4FM FDMA Dualband Mobile transceiver

  • Merk: Yaesu
  • Productcode: ftm400xde
  • Beschikbaar: 2-3 Days
  • € 424,71

  • Excl. BTW: € 351,00

Vergelijkbare producten

Yaesu MH-42C6J handmicrofoon

Yaesu MH-42C6J handmicrofoon

Yaesu MH-42C6J handmicrofoonHand Microphone, without Keypad.4 programmable buttonslock switchup/down..

€ 35,00 Excl. BTW: € 28,93