• MFJ-266B SWR analyzer HF/VHF/UHF

MFJ-266 HF / VHF / UHF antenne analyzer 1.5-185  MHz plus 300-490MHz

Verkrijg alle basis-RF-diagnostische functies die u nodig hebt en meer met nieuwe eenvoudig te gebruiken MFJ's MFJ-266 digitale analyzer! De MFJ-266 bestrijkt HF, VHF, UHF plus amateur-en commerciële frequenties met digitale precisie.

Het toont ook de SWR, complexe impedantie, en impedantie omvang tegelijk - allemaal op dezelfde gemakkelijk te lezen LCD-scherm. Gebruik het om capaciteit, inductie, veldsterkte, frequentie te meten, plus het genereren van testsignalen.

U kunt ook stubs afregelen, coax-, baluns en rf transformatoren testen .

Niet alleen is het gemakkelijk te gebruiken, maar past comfortabel in de  hand voor  metingen op de tafel of in het veld.

Hier volgt een overzicht van wat deze compacte krachtpatser kan leveren:

Frequentie bereik De MFJ-266 meet - van 160 meter tot en met 6 meter, de FM- band, Airband, 2 meter, 70 cm, plus VHF / UHF commerciële 2 -weg-frequenties:

Band A: 1,5 tot 2,7 MHz

band B: 2,5 tot 4,8 MHz

Band C: 4,6 tot 9,6 MHz

Band D: 8,5 tot 18,7 MHz

Band E: 17.3 tot 39 MHz

Band F: 33,7 tot 65 MHz (GAP *)

Band V: 85 tot 185 MHz B

and U: 300-490 MHz

De soepele gladde 10:01 Vernier schijf en solid state varicap maakt fijnafstemming gemakkelijk, en een ingebouwde knop voorkomt dat per ongeluk detuning tijdens het maken van metingen.

Achtergrondverlichting maakt lcd-scherm eenvoudig te lezen in alle lichtomstandigheden.

SWR, impedantie

In SWR-modus, de MFJ-266 leest SWR 1:1 tot 9.9:1,

Impedantie Magnitude 10-500 Ohm en complexe impedantie ( weerstand en reactantie).

Het beste van alles, Hij toont u alle drie parameters tegelijkertijd en frequentie met een snelle blik. Geen andere low-cost handheld analyser biedt deze! (Opmerking: Z-mag-en R + jX niet weergegeven op UHF). capaciteit en inductie snel zoeken waarden voor de onbekende capaciteit in pF of onbekende inductie in uH. metingen zijn verricht bij RF-frequenties in plaats van op de lage geluidsfrequenties gebruikt door veel handheld L / C meter.

Frequentie meting, veldsterkte

Uitlezing in de frequentie-Counter Mode, MFJ-266 wordt een nauwkeurige 500-MHz teller met een keuze uit 1-kHz of 100-Hz resolutie. De teller modus beschikt ook over een hoge-resolutie digitale veld-strength meter voor het meten van de relatieve intensiteit van de inkomende signalen. Samen zijn deze functies zijn zeer nuttig voor het controleren van de werking van oscillatoren, zenders, alsmede de beoordeling van de sterkte van het uitgestraalde signalen van antenne-arrays.

Ingebouwde Interference detectie van de frequentie-Counter Mode, de MFJ-266 volgt ook bepaald krachtige lokale signalen die nauwkeurige SWR metingen kan verstoren.

Als de analyzer krachtige externe signalen oppikt, dan kunnen deze signalen concurreren met het door de analyzer intern gegenereerde testsignaal en maakt de SWR metingen moeilijk. Alle handheld antennes zijn onderworpen kunnen interferentie detecteren, maar alleen de MFJ-266 kan de aanwezigheid van een andersignaal detecteren,en de ernst ervan tonen, en r de frequentie identificeren!

Krachtige signaal bron

De MFJ-266 functioneert ook als een afstembare signaalbron, levert ongeveer 2 Volt piek-piek het gehele afstembereik. U kunt dit signaal gebruiken om mixers, low-power trappen podia of filters te aan te sturen, en u kunt het gebruiken als een bron voor het controleren van antenne patronen op een testrange.

Voeg een stappenverzwakker, (MFJ-762)  toe en het wordt een low-level signaalbron voor het testen van ontvangers en pre-amps.

Neem het met u me!

U zult de MFJ266 waarderen vanwege het compacte formaat en het lichte gewicht zodat het op een dak of boven op een toren  hanterbaar is. Ook  de drukknop bandschakelaar maakt schakelen erg gemakkelijk vooral wanner u werkt  in kleine ruimtes.

Gebruiksvriendelijke lay-out

De MFJ-266 is ergonomisch, met de antenne N-connector antenne op de kast en al het andere is goed georganiseerd en duidelijk gemarkeerd op het voorpaneel -. een genot voor het oog

MFJ-266's handleiding is professioneel geschreven en geïllustreerd zodat u  snel  elke functie begrijpt en beheerst. Het bevat ook een handleiding voor het verkrijgenvan nauwkeurige resultaten.

Aan de achterkant van de engelse handleiding vindt u een een-pagina "Quick Guide" die alle knoppen en functies in het kort wergeeft.

Veel instrumenten in een

Met de MFJ-266 is net als het bezit van verschillende stukken van de testapparatuur.

Je krijgt een krachtig breed scala:  signaalbron, inductie / capaciteit meter, netwerk analyzer, RF-veld-sterkte meter en een 500-MHz frequentie teller alles-in-een klein pakket. Hoe meer je het gebruikt, des te meer functies ontdek je!

Bullet Proof Construction

Functies zoals de robuuste aluminium behuizing, solid-state band switching, robuuste interne constructie, en solid-state LCD-scherm zorgen ervoor dat  stoten en vallen geen invloed hebben op de werking. In feite kan je verwachten dat de kalibratie behouden blijft.

Vital Statistics

De MFJ-266 kan worden gevoed door acht interne AA alkaline batterijen of optionele 12VDC/230 VAC adapter, als bijv. de MFJ-1312D.

Met de lange houdbaarheid van alkaline batterijen, zal uw analyse zal snel gaan.

 Compact: 9.5W x 15 x 7 cm.

Weegt 600 gram.

Trekt 30-mA in de counter mode en 140 mA in analyzer mode.

Inclusief N-to-SO-239-adapter.

MFJ analyser accessoires MFJ-66

Plug deze MFJ dip meter koppeling spoelen in een MFJ SWR Analyzer en het wordt  een gevoelige en nauwkeurige dip meter. Twee spoelen dekken HF / VHF.

MFJ-5510 12VDC Adapter voor de sigarettenaansteker snoer voor het gebruik van uw MFJ SWR Analysers on-the-road. 45 cm teruggetrokken krullend koord, 150 cm volledig gestrekt.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

MFJ-266B SWR analyzer HF/VHF/UHF

  • Merk: MFJ
  • Model: mfj266b
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 325,00

  • Excl. BTW: € 268,60

Gerelateerde producten

MFJ-259C antenneanalyzer-SWR meter

MFJ-259C antenneanalyzer-SWR meter

€ 339,00 Excl. BTW: € 280,17

MFJ-269C antenne analyser voor HF,VHF en UHF

MFJ-269C antenne analyser voor HF,VHF en UHF

€ 399,00 Excl. BTW: € 329,75

MFJ-1312DX AC Adaptor

MFJ-1312DX AC Adaptor

€ 21,35 Excl. BTW: € 17,65