SNELLE LEVERING * Indien op voorraad
Authorized dealer   |   OPRUIMING
  • OptoElectronics Scout 40

FREQUENCY SCOUT
Model40

DE SCOUT
- electronisch equivalent van moderne opspoortechniek.
De opmerkelijke Frequency Scout vindt automatisch frequenties en slaat deze ook op. De signaalsterkte wordt weergegeven door een bargraph. De Scout heeft een zeer bescheiden formaat (pocket size) en kan zodoende overal mee naar toe genomen worden. De Scout "ziet" het verschil tussen random ruis en coherente RF uitzendingen, hetgeen door een frequentie-counter niet mogelijk is. De exclusieve mogelijkheden, ontwikkelt door Optoelectronics, hebben de naam "Digital Filter" en "Auto Capture". Hierdoor is de Scout in staat om frequenties automatisch op te slaan.

 

De Scout is ideaal voor surveillance "walk by" situaties. Neem de Scout mee naar plaatsen waar interessante frequenties kunnen worden opgevangen !!! Er is een inschakelbaar trillertje ingebouwd dat U laat voelen dat U de frequentie heeft gevonden, zonder dat dit door anderen opgemerkt wordt.

Tot 400 verschillende frequenties worden zo automatisch opgeslagen.Wanneer de Scout een signaal ontvangt, geeft deze een audio-signaal en springt de display-verlichting aan. De Scout geeft een dubbele beep wanneer er een nieuwe frequentie gevonden is en een enkele beep indien een frequentie al eerder in het bestand was opgenomen. Dit laatste kan 255 keer gebeuren, voor ieder van de 400 frequenties die opgeslagen kunnen worden. Een geheel nieuwe mogelijkheid, die "Reaction Tune" is genaamd, wordt mogelijk indien de Scout is gekoppeld aan een scanner/receiver die reageert op de geleverde data van de Scout. Indien de Scout een frequentie vindt, wordt de scanner/receiver automatisch afgestemd op deze frequentie.

Dit is mogelijk bij :
Icom CI-V receivers(R7000/7100/9000), AOR scanners  met modificatieTriller, beeper en display verlichting zijn naar keuze in te schakelen.
Mogelijkheden Scout
automatische opslag van frequenties d.m.v.exclusieve Optoelectronics Digital Filter/Capture Technologie
Gevoeligheid ontvangt signalen van zwakke zenders van 10 tot ongeveer 600 meter weg, afhankelijk van de omgeving
selecteerbare melders incl. Triller, Beeper en Display-verlichting(floept aan indien er een frequentie wordtgevonden) 400 geheugen plaatsen* "255 hit" counter voor iedere frequentie in het geheugen om te voorkomen dat frequenties gedubbeld wordenstemt de volgende receivers automatisch af (Reaction Tuning):
SLEEP mode: alle frequenties blijven bewaard als de SCOUT uitgeschakeld wordt
RECALL mode: overzicht van alle opgeslagen frequenties met
bijbehorende counts(aantal keren dat een frequentie gevonden wordt) aansluitmogelijkheid PC voor Data Logging met Optolog software.b.v. optionele CX-12 interface
geeft respons op 9 unieke CI-V commando's voor computer controle 16 Segments RF signaallevel (bargraph)
GROOT frequentie-bereik: 10 MHz tot 1,4 GHz / 9 digits gedisplayed meer dan 6 uur gebruikersgenot (1 uur snelladen/1,2 A)

Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Validatie

OptoElectronics Scout 40

  • € 456,55

  • Excl. BTW: € 377,31