• Peet Bros Weatherpicture Groot voor Ultimeter weerstations

Peetbros Weatherpicture Groot is een groot display voor in kantoren, wachtruimtes, kantines,sportclubs etc. om 8 weerparameters direct afleesbaar weer te geven

Het ultieme accessoire voor uw weerstation - grote, heldere tekens.  Van deze kunnen, 7 (van 62) verschillende waarden (plus de windrichting) tegelijk worden weergegeven. De "Weatherpicture" is verkrijgbaar in een massief eiken frame, of een elegante setting van gepolijst aluminium.

Ideaal voor het clubhuis, de receptie van het bedrijf, bij de brandweerkazerne - overal up-to-date informatie over het weer zichtbaar zijn in een oogopslag.

De "Weatherpicture'is 38x28cm groot en wordt geleverd met een 4,5 m lange kabel, die verlengd kan worden Het display is aangesloten op de schakelkast of de display-eenheid van het Ultimeter weerstation. Werkt onder alle weersomstandigheden met Ultimeter 100, 800 of 2100e Aangezien de selectie van de weergegeven waarden wordt ingesteld door de gebruiker wordt de Weatherpicture geleverd met een set van stickers voor elke gewenste waarde.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed

Peet Bros Weatherpicture Groot voor Ultimeter weerstations

  • Merk: PeetBros
  • Model: weatherpicture
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 395,00

  • Excl. BTW: € 326,45

Gerelateerde producten

Ultimeter UM2100 s Werelds beste weerstation, windsnelheid, -ric
Ultimeter Pro regenmeter 0,25mm

Ultimeter Pro regenmeter 0,25mm

€ 105,00 Excl. BTW: € 86,78