SNELLE LEVERING * Indien op voorraad
Authorized dealer   |   OPRUIMING
  • Yaesu FTM-300DE Dual Band Transceiver

Yaesu FTM-300DE Dual Band Transceiver

De nieuwe FTM-300DE biedt een stabiel en betrouwbaar RF-uitgangsvermogen van 50 W. Zoals in recente YAESU mobiele transceivers, de FTM-300DE is ook uitgerust met een heavy-duty koellichaam met onze exclusieve FACC (Funnel Air-Convection Conductor - Wind Tunnel).

Yaesu biedt u een gratis * SSM-BT10 aan  bij elke nieuwe aankoop van een Yaesu FT3DE of FTM-300DE

Real Dual Band Operation (V + V, U + U, V + U, U + V) is beschikbaar met twee onafhankelijke ontvangers en de FTM-300DE ondersteunt gelijktijdige C4FM digitale monitoring voor zowel de A- als B-banden

2-inch QVGA Full-Color TFT-kleurenscherm met hoge resolutie markeert duidelijk de frequentie- en bedieningsbanden.

Met de Band Scope-functie kunnen gebruikers tot 63 kanalen in het midden van de huidige VFO-frequentie in realtime volgen. (21 kanalen in geheugenkanaalmodus)

Memory Channel Band Auto Grouping (MBAG) is een van de geavanceerde functies van de FTM-300DE. Geheugenkanalen zijn automatisch gecategoriseerd in elke band, en geheugenkanalen kunnen gemakkelijk en snel worden opgeroepen door 4 Band Groups - Airband (MAIR), VHF (M-VHF), UHF (M-UHF) en 174-400 / 480-999,99 MHz (M-GEN).

De 3W audio-luidspreker zorgt voor een heldere en scherpe audio - die speciaal is afgestemd voor hoogwaardige audio. Twee individuele externe luidsprekeraansluitingen zijn aanwezig. Gebruikers kunnen de VFO A- en B-bandontvanger naar afzonderlijke luidsprekers sturen of A en B mixen signalen wanneer een enkele externe luidspreker wordt gebruikt.Schrijf een beoordeling

Opmerking: HTML is niet vertaald!
    Slecht           Goed
Validatie

Yaesu FTM-300DE Dual Band Transceiver

  • Merk: Yaesu
  • Productcode: FTM300
  • Beschikbaar: 2-3 Days
  • € 409,00

  • Excl. BTW: € 338,02